Over ons

De familie Xia heten jullie van harte welkom bij Frituur Boris in hartje Bocholt! 

We zijn een gezin van 4 met een dochter en een zoon die zijn opgegroeid in de horeca. Na decennialang een restaurant te hebben gerund, hebben we ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Horeca zit in ons bloed en we zetten ons altijd 100% in voor onze gasten. We vinden het belangrijk om onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven waarbij klanttevredenheid essentieel is. Kwalitatieve smaakvolle gerechten en een vriendelijke, vlotte bediening staat bij ons centraal. 

'' Beste frituur van Bocholt 2022"

We hebben een uitgebreid menu met huisgemaakte specialiteiten. We vinden verse maaltijden belangrijk en daarom bieden we een ruime keuze aan zelfgemaakte stoofvlees, goulash, videe & diverse sauzen. Naast heerlijke frietjes en snacks, kunt u ook bij ons terecht voor schotels met onze welbekende verse steppegras! Verder hebben we een uitgebreid keuze aan zowel warme als koude broodjes en lekkere huisgemaakte pasta's.

Voor elk wat wils!

 

Bij Frituur Boris kunt u ter plaatste dineren of afhalen om thuis te genieten. Via onze handige online bestelsysteem, kunt u een bestelling plaatsen in een handomdraai met een minimale wachttijd. De bestelling zal voor u klaar staan op de door u uitgekozen tijdtip. Ideaal voor gezinnen!

 

Kom zeker eens proeven en laat u overtuigen door de smaak! We hopen jullie te verwelkomen :)

Familie Xia